Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Χειρόφρενο τραβούν σήμερα, απ’ τις 11 το πρωί έως τις το απόγευμα τα αστικά λεωφορεία στην Αθήνα, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στον ΟΣΥ σε στάση εργασίας για το κλείσιμο του Α/Σ του Ελληνικού,  αλλά και τη «συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου».

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στις 12:30 στα κεντρικά γραφεία της Ο.ΣΥ.

«Στο στόχαστρο βρίσκονται για ακόμη μία φορά, εκτός των άλλων, οι εργαζόμενοι της Ο.ΣΥ. και το επιβατικό κοινό» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και προσθέτει: «Η πολιτική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση προσπαθεί να κλείσει το Α/Σ του Ελληνικού, του μεγαλύτερου αμαξοστασίου της Ο.ΣΥ.».