ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr , Μάνος Τσαλδάρης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ανάμεσα στα μηνύματα, τις τηλεφωνικές συνομιλίες και την ηλεκτρονική αλληλογραφία του θύματος, οι αξιωματικοί της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής επιχειρούν να εντοπίσουν τα ακριβή κίνητρα της εν ψυχρώ δολοφονίας του 57χρονου πρώην αστυνομικού που έγινε προχθές τα ξημερώματα στην Παλλήνη.

Εντούτοις οι ερευνητές φαίνεται να τείνουν ακόμη περισσότερο προς την εκδοχή της εκτέλεσης συμβολαίου θανάτου καθώς στην κατοχή του θύματος βρέθηκε το πορτοφόλι του με περίπου 1.500 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο. Εντύπωση εξάλλου κάνει το ότι δεν είχε μαζί του το νόμιμο όπλο που κατείχε, ιδίως όταν ο έμπειρος αστυνομικός εργαζόταν ως στέλεχος στη φρουρά σε γόνο εφοπλιστικής οικογένειας.

Ετσι εκτιμάται ότι είτε δεν θεωρούσε τον εαυτό του ως πιθανό στόχο είτε ότι δεν περίμενε πως θα δεχθεί επίθεση «εκτός υπηρεσίας» και μετά από διασκέδαση με φίλο του. Ακόμη όμως κι έτσι δεν δικαιολογείται, έλεγαν αξιωματικοί της Ασφάλειας, πώς ο καλά εκπαιδευμένος αξιωματικός βρέθηκε παγιδευμένος.