Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Στη σύλληψη ενός Τούρκου πολίτη προέβησαν συνοριοφύλακες στις Καστανιές του Έβρου. O άνδρας επιχείρησε να περάσει σε ελληνικό έδαφος οδηγώντας ένα γεωργικό μηχάνημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΓΕΣ, η σύλληψη έγινε γύρω στις 3 σήμερα (Τετάρτη) το μεσημέρι, όταν στρατιώτες του φυλακίου στις Καστανιές σταμάτησαν έναν Τούρκο που ήταν με γεωργικό όχημα και φορούσε πολιτικά ρούχα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε πολιτική ταυτότητα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο Τούρκος πολίτης εκτελούσε εργασίες σε χωράφια, κοντά στα δύο φυλάκια. Κάποια στιγμή, κατευθύνθηκε με τον όχημά του προς το ελληνικό φυλάκιο, αν και οι στρατιώτες από το τουρκικό φυλάκιο, του φώναζαν να σταματήσει γιατί κατευθυνόταν προς την ελληνική περιοχή.

Ωστόσο, ο πολίτης δεν τους άκουσε με αποτέλεσμα να φτάσει μέχρι το ελληνικό φυλάκιο και να συλληφθεί. Ο πολίτης δεν αντιστάθηκε στη σύλληψή του ούτε ήταν μεθυσμένος ή υπό την επήρεια ουσιών.

Οι στρατιώτες τον παρέδωσαν στις αστυνομικές αρχές, ενώ αναμένεται αύριο (Πέμπτη) να οδηγηθεί στην αστυνομική διεύθυνση της Ορεστιάδας.