Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Δεν έχουν ηρεμήσει ακόμη οι παίκτες και τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ μετά από όσα (δεν) έγιναν στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελούν οι άκρως επιθετικές δηλώσεις που συνεχίζουν να κάνουν τόσο ο Ρατζβάν Λουτσέσκου όσο και οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

«Ο Ολυμπιακός απέδρασε για να μη σας αντιμετωπίσει, η ΑΕΚ έφυγε από το γήπεδο» είχε πει χαρακτηριστικά στους παίκτες του ο Ρουμάνος τεχνικός σε μία από τις ομιλίες του στην προπόνηση, ενώ απολύτως ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι τα λόγια του Λέο Μάτος χθες στον Ρ/Σ «Arena 89,4»: «Στο μυαλό μου είμαι πρώτος…. Η Αθήνα προσπαθεί να μας το πάρει αυτό. Εμείς κοιτάμε να πάρουμε τα παιχνίδια, είναι υποχρέωσή μας. Μετά αν θέλουν να αφαιρέσουν 500 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, πρόβλημά τους. Αυτό θέλουν, δεν έρχονται για να παίξουν ποδόσφαιρο».

Στο ίδιο μήκος κύματος ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είχε μιλήσει στον Ρ/Σ «Metropolis 95,5» σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Πάνε να μας κλέψουν το πρωτάθλημα. Ημασταν καλύτεροι στο γήπεδο. Οι αντίπαλοι φοβήθηκαν και απέδρασαν. Ειδικά όταν παίζαμε με τον Ολυμπιακό και δεν βγήκαν καν να παίξουν ήταν αστείο, ήταν ένα τσίρκο…»

Σε ανάλογο ύφος έχουν μιλήσει ο Μαουρίσιο και ο Μακ, που μάλιστα δικαιολόγησε εν μέρει την «μπούκα» του Σαββίδη λέγοντας «πώς να μην αντιδράσεις, όταν σε κλέβουν;»

Ακόμη και ο Λούμπος Μίχελ μίλησε για έναν «ΠΑΟΚ που είναι σε πόλεμο με όλη την Αθήνα».

Είναι προφανές ότι για όλους όσοι βρίσκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ υπάρχει ένα θέμα διαχείρισης αυτής της ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας.

Η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί και άπαντες στον «δικέφαλο» πρέπει να δείξουν ότι μπορούν να ελέγξουν τον εκνευρισμό τους.

Αυτό θα είναι και το μεγάλο στοίχημα από εδώ και στο εξής, με δεδομένο ότι υπάρχει και τελικός Κυπέλλου εν όψει, κι ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει ακόμη σε εκκρεμότητα η βαθμολογική θέση της ομάδας.