Ακυρώθηκε οριστικά το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Νταβός προκειμένου να παρευρεθεί στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ενώ αναμένεται να μεταβεί κατευθείαν στις Βρυξέλλες για την άτυπη σύνοδο των ηγετών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Η αναχώρησή του ήταν προγραμματισμένη για χθες από την Ελευσίνα τις πρώτες μεσημεριανές ώρες αλλά σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές δεν πραγματοποιήθηκε λόγω «δυσμενών καιρικών συνθηκών».
Ο πρωθυπουργός πάντως χθες, παρ' ότι δεν πέταξε για το Νταβός, ήταν άφαντος από τη συζήτηση για τη συγκρότηση διακομματικής επιτροπής για την αντιμετώπιση του αγροτικού ζητήματος με το σύνολο της αντιπολίτευσης να επικρίνει την απουσία του.
Σημειώνεται πως σήμερα στις 10:30 θα προεδρεύσει σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, με αντικείμενο το ζήτημα της ευλογιάς και των μέτρων βιοασφάλειας για την αντιμετώπιση της ζωονόσου.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας