Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 19-20 Μαΐου 2018

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε όλα τα σημαντικά γεγονότα της ημέρας στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Ατζέντα Ηλεκτρονική ατζέντα | EUROKINISSI/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Πολιτική 

 Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ. Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα έχει κύκλο τηλεφωνικών επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς για να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ. 

⇒ Συνεδριάζει το Σάββατο η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στο Divani Caravel Hotel με θέμα την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν με την εισήγηση του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγα, στις 10 το πρωί. 

 Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται Κυριακή 20 και Δευτέρα 21 Μαΐου την Κέρκυρα. Την Κυριακή θα παρακολουθήσει τις εργασίες του Συνεδρίου «Ιόνιες ημέρες ανάπτυξης» που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Κέρκυρας. Τη Δευτέρα θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος για την 154η Επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα.

Οικονομία

⇒ Στην Αθήνα οι εκπρόσωποι των «θεσμών», στο πλαίσιο της δ' και τελευταίας αξιολόγησης του ελληνικού μνημονιακού προγράμματος, με στόχο την επίτευξη τεχνικής συμφωνίας. 

⇒ Παρατείνεται έως τις 30 Μαΐου στις 17.00, η καταληκτική ημερομηνία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πώληση πλειοψηφικού πακέτου συμμετοχής (τουλάχιστον 50,1%) των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ).

⇒ Παράταση, μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 και ώρα 14.00, της προθεσμίας υποβολής προτάσεων για τα ακίνητα των ΦΚΑ και του ΟΑΕΔ, εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων. 

Κοινωνία 

Πολιτισμός​

Όλες οι συναυλίες και εκδηλώσεις στην ατζέντα της efsyncity.  

Ψυχαγωγία

 

Το πρόγραμμα της τηλεόρασης

Αθλητικές μεταδόσεις

* Η σελίδα ανανεώνεται καθημερινά