Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 24-25 Φεβρουαρίου 2018

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε όλα τα σημαντικά γεγονότα της ημέρας στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Ατζέντα Ηλεκτρονική ατζέντα | EUROKINISSI/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Πολιτική 

⇒ Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος, το Σάββατο, θα μεταβεί στο Δήμο Δίου-Ολύμπου για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 140 χρόνων από την Επανάσταση του Ολύμπου.

Οικονομία

Συνεχίζονται οι χειμερινές εκπτώσεις που θα λήξουν την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018.

Κοινωνία 

 Το Σάββατο ολοκληρώνει την τριήμερη επίσκεψή του στην Ελλάδα ο πρόεδρος της Ιρλανδίας Μάικλ Ντ. Χίγκινς,με επίσκεψη στον προσφυγικό καταυλισμό στον Ελαιώνα, στις 11 το πρωί, συνοδευόμενος από τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα και σε ελαιουργική επιχείρηση στην Κορινθία.

Τιμητική βραδιά για τον Μίκη Θεοδωράκη διοργανώνουν ο δήμος Πειραιά και οι εκδόσεις "Πατάκη" την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη παρουσιάζουν μουσικά το βιβλίο "Σαλός Θεού. Ο μυστικός Μίκης" του Μίμη Ανδρουλάκη. Αφήγηση: Λένα Παπαληγούρα-Νικόλας Ανδρουλάκης, επιμέλεια: Νίκος Διαμαντής,σκηνοθέτης, καλλιτεχνικός διευθυντής Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Θα χαιρετίσει ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Πολιτισμός​

⇒ Όλες οι συναυλίες και εκδηλώσεις στην ατζέντα της efsyncity.  

Ψυχαγωγία

 

Το πρόγραμμα της τηλεόρασης

Αθλητικές μεταδόσεις

* Η σελίδα ανανεώνεται καθημερινά