ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ (30.11.2017 - 13.12.2017)

3-books.jpg

σεντούκι του χρόνου, γραφομηχανή Νίτσε, ελεύθερος χρόνος, Γιώργος Ρούσης Διαγωνισμός Εφημερίδας των Συντακτών - Κερδίστε βιβλία (από 3 αντίτυπα)

Για το παιδικό, «Τιμακιστάν το σεντούκι του χρόνου» (Αντρί Σνερ Μάγκνασον, εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ, 3 αντίτυπα), μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Για το λογοτεχνικό, «Η γραφομηχανούλα / Nietzsche ex machina» (Ζίγκφριντ Κρακάουερ, εκδόσεις ΚΙΧΛΗ, 3 αντίτυπα), μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Για το δοκίμιο «Ο ελεύθερος χρόνος μέτρο του πλούτου» (Γιώργος Ρούσης, εκδόσεις ΓΚΟΒΟΣΤΗ, 3 αντίτυπα), μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13.12.2017, στις 12.00 το μεσημέρι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν δημόσια, στην «Εφημερίδα των Συντακτών», στο φύλλο της Πέμπτης, 14 Δεκεμβρίου 2017, προκειμένου να παραλάβουν το αντίτυπο που κέρδισαν από τον εκδοτικό οίκο (στην Αθήνα) ή με αποστολή (στην επαρχία), χωρίς καμία δική τους οικονομική επιβάρυνση. 

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα (email ή τηλέφωνο), στο οποίο θα τους ζητηθούν επιπλέον στοιχεία ταυτοπροσωπίας.

Επιμέλεια: ΝΟΡΑ ΡΑΛΛΗ, n.ralli@efsyn.gr, τηλ.: 211 104 5162

Μέλος της
ΕΝΕΔ