Η ατζέντα της Τετάρτης 26 Απριλίου 2017

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε όλα τα σημαντικά γεγονότα της ημέρας στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Ατζέντα Ηλεκτρονική ατζέντα | EUROKINISSI/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Πολιτική 

⇒ Συνεδριάζει στις 9.00 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ), υπό τον Αλέξη Τσίπρα .

Οικονομία

 

Κοινωνία  

⇒ Σε αντιφασιστική συγκέντρωση στο Δημαρχείο Πειραιά στην Πλατεία Κοραή καλεί η ΚΕΕΡΦΑ για τις 15.00 μ.μ. Η συγκέντρωση αυτή γίνεται με αφορμή τη φασιστική σύναξη στην οποία καλεί η Χρυσή Αυγή στις 15.30 στο Δημαρχείο Πειραιά, όπου θα διεξάγεται δημοτικό συμβούλιο με θέμα την προσφυγική πολιτική.

⇒ Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί στις 12.00 ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής, στα γραφεία του Συλλόγου, με θέμα την μεταστέγαση των κεντρικών υπηρεσιών της Περιφέρειας σε κτήριο στο Περιστέρι. 

⇒ Ημέρα ανοιχτής εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνει ο δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 και ώρες 09:00-14:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο (Ελ. Βενιζέλου 200- Κερατσίνι). Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από κινητή μονάδα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν.

⇒ Δυο συνεδριάσεις θα γίνουν την Τετάρτη το απόγευμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά. Η πρώτη έχει προγραμματιστεί για τις 4 το απόγευμα με αποκλειστικό θέμα τον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής του 2016 και η δεύτερη στις 6 το απόγευμα με ημερήσια διάταξη 29 θεμάτων.

⇒ Ανοιχτή σύσκεψη με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και συλλόγους κατοίκων μεταξύ άλλων, συγκαλεί στις 12.00, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας. Στόχος της σύσκεψης, που θα είναι ανοιχτή στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης, είναι η ανάδειξη και η καταγραφή των θέσεων, προβληματισμών και προτάσεων των φορέων (Εμπορικός Σύλλογος, ΓΣΕΒΕΕ, Επαγγελματικό Επιμελητήριο, Ένωση Ξενοδόχων, Οικονομικό Πανεπιστήμιο, Εθνικό Θέατρο, Σωματείο Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας, Σύλλογοι Κατοίκων κά) για τα προβλήματα λειτουργίας της πόλης.

⇒ Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Ενέργειας, προγραμματίζουν για σήμερα, στις 13.00, οι εργαζόμενοι του ΙΓΜΕ, ζητώντας συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό με στόχο την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Ινστιτούτο.

⇒ Στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΝΠΕ (Ένωση Περιφερειών Ελλάδος), στις 14.00, θα μετάσχει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, με αντικείμενο συζήτησης την πορεία υλοποίησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-20 και άλλα ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Πολιτισμός​

H πολιτιστική ατζέντα της ημέρας.

Όλες οι συναυλίες και οι μουσικές εκδηλώσεις στο efsyn city.

Ψυχαγωγία

Το πρόγραμμα της τηλεόρασης

Αθλητικές μεταδόσεις

* Η σελίδα ανανεώνεται καθημερινά