Η ατζέντα της Τρίτης 22 Ιανουαρίου 2019

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε όλα τα σημαντικά γεγονότα της ημέρας στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Ατζέντα Ηλεκτρονική ατζέντα | EUROKINISSI/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Πολιτική 

⇒ Ξεκινάει σήμερα στις 10:00 η συζήτηση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Ολομέλεια της Βουλής για να ολοκληρωθεί μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή.

Οικονομία 

⇒ Εργασιακά και δημοσιονομικά στις συναντήσεις οικονομικού επιτελείου και θεσμών, που ξεκινούν στις 10.00 το πρωί και συνεχίζονται στις 11.30.

⇒ Για τις 6 Φεβρουαρίου μετατέθηκε η ημερομηνία υποβολής των προσφορών για τις λιγνιτικές μονάδες Μεγαλόπολης και Φλώρινας της ΔΕΗ, που επρόκειτο να κατατεθούν σήμερα, Τετάρτη.

Κοινωνία

⇒ Πανελλαδική στάση εργασίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων από τις 7.00 έως τις 11.00. Παράλληλα, θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 09:30, έξω από τα γραφεία του ΑΣΕΠ με αίτημα την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018 για 8.166 μόνιμες θέσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.

⇒ Συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα, στις 18:00, για τη κλειστή ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου και σωματείων εργαζομένων του νησιού.

 

Πολιτισμός  

⇒ Το Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας Ο Ιπποκράτης, το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας και τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη, προσκαλoύν στην παρουσίαση του βιβλίου «H σπηλιά του Φιλοκτήτη» της Ζαφειρίας Κοτζαμάνογλου, την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19:00 στο Χατζηγιάννειο. Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Αγγελική Νάκα (φιλόλογος, πρώην γυμνασιάρχης) και η Ολυμπία Καλαμπαλίκη (ψυχολόγος). Θα συνοδεύσει η πιανίστα Αλεξάνδρα Ρουπακιά.

⇒ Όλες οι συναυλίες και εκδηλώσεις στην ατζέντα της efsyncity.  

Ψυχαγωγία

 

Το πρόγραμμα της τηλεόρασης

Αθλητικές μεταδόσεις

* Η σελίδα ανανεώνεται καθημερινά