Η ατζέντα της Δευτέρας 23 Ιουλίου 2018

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε όλα τα σημαντικά γεγονότα της ημέρας στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Ατζέντα Ηλεκτρονική ατζέντα | EUROKINISSI/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Πολιτική 

 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπιος Παυλόπουλος, θα μεταβεί στη Μονεμβασιά για να παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού για την απελευθέρωση της από τον Τουρκικό ζυγό.

⇒ Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα μεταβεί στο Μόσταρ της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, όπου θα βραβευτεί από τον πρόεδρο του Συμβουλίου Υπουργών της χώρας, Denis Zvizdic, σε εκδήλωση που διοργανώνεται από το Κέντρο για την Ειρήνη και την Πολυεθνοτική Συνεργασία.

⇒ Σήμερα και αύριο (Τρίτη) ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους των τοπικών αρχών και παραγωγικών φορέων στη Βέροια και την Κοζάνη.

Οικονομία

⇒ Μέχρι τα μεσάνυχτα της 26ης Ιουλίου έχουν τη δυνατότητα οι υπόχρεοι να υποβάλουν φορολογική δήλωση.

Κοινωνία

Συνεχίζεται η συζήτηση στο Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, της έκδοσης στην Γαλλία του Γεωργιανού, φερόμενου ως αρχηγός της ρωσικής μαφίας, Λάσα Σουσανασβίλι, γνωστού και με το ψευδώνυμο «το Λίπος».

⇒ Πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς προβλέπει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών σε πολλές περιοχές της χώρας. Νωρίτερα κλείνει ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης και του Διονυσιακού Θεάτρου, λόγω καύσωνα. 

Πολιτισμός​

Όλες οι συναυλίες και εκδηλώσεις στην ατζέντα της efsyncity.  

Ψυχαγωγία

 

Το πρόγραμμα της τηλεόρασης

Αθλητικές μεταδόσεις

* Η σελίδα ανανεώνεται καθημερινά