ΦλόγΑΘΛΟΝ | LAVEyou  

Η διαδραστική ομάδα LAVEyou οργάνωσε και υλοποίησε τη μοναδική δράση Φλόγαθλον, η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Σάββατο 28 Απριλίου, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ καθώς και την προώθηση του εθελοντικού πνεύματος μέσα από τα 3Σ:
Συνεργασία, Συνέργεια, Συμμετοχή!

Η αφορμή της δράσης πηγάζει από το μοναδικό εγχείρημα του Χάλκινου Ολυμπιονίκη Κωπηλασίας Νίκου Σκιαθίτη, ο οποίος ξεκίνησε με το κωπηλατικό του σκάφος από το Βόλο Μαγνησίας και διέσχισε 325 km με στόχο να φτάσει το Σάββατο 28 Απριλίου στον κόλπο του Σχοινιά!

Πρόκειται για ένα πρότυπο τρίαθλο -Κωπηλασία-SUP-Κολύμπι- με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και Ολυμπιονικών!

Όλοι οι αθλητές του Τριάθλου συμμετείχαν εθελοντικά με σκοπό το εγχείρημά τους να υποστηριχθεί από όσο περισσότερους ανθρώπους γίνεται, ώστε να μαζευτούν αρκετά χρήματα που θα διατεθούν για τις λειτουργικές ανάγκες των παιδιών που φιλοξενεί ο Σύλλογος ΦΛΟΓΑ.
 
Λίγα λόγια για την σπουδαία δράση ΦλόγΑΘΛΟΝ | LAVEyou:

Ο Ολυμπιονίκης Κωπηλασίας Νίκος Σκιαθίτης διέσχισε με το κωπηλατικό του σκάφος από το Βόλο Μαγνησίας έως τα Στύρα Ευβοίας, μια απόσταση 305 χλμ μέσα σε διάστημα 3ημερών.Σάββατο 28 Απριλίου το πρωί ο Νίκος Σκιαθίτης συναντήθηκε με κορυφαίους πρωταθλητές & αθλητές του SUP(Stand Up Paddle-Όρθια Κωπηλασία) που είχαν μεταφερθεί με συνοδευτικό Ιστιοπλοϊκό σκάφος στα Στύρα Ευβοίας.

Μαζί διανύσανε 15 χλμ κοινής πορείας στον Ευβοϊκό και στο Ακρωτήρι του Κόλπου του Σχοινιά συναντήθηκαν με  κορυφαίους πρωταθλητές & αθλητές της Κολύμβησης!

Όλοι μαζί, κάνανε μια απόσταση 3 χλμ μέσα στον κόλπο και τερμάτισαν στην Παραλία του Σχοινιά με το σύνθημα ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΟΓΑ!

Στον τερματισμό τους περιμένουν οι μεγαλύτεροι πρωταθλητές της ζωής, τα παιδιά του Συλλόγου ΦΛΟΓΑ καθώς και πλήθος επισκεπτών!

Κατά τη διάρκεια που το ΦλόγΑΘΛΟΝ εξελίσσονταν στη θάλασσα, στην παραλία του Σχοινιά στο Moraitis Beach είχε στηθεί μια μεγάλη γιορτή για όλους. Μουσικές, διαδραστικά παιχνίδια, πολλά δώρα και άλλες δραστηριότητες κρατούσαν συντροφιά σε γονείς και παιδιά του Συλλόγου Φλόγα αλλά και σε όλους του επισκέπτες που βρέθηκαν εκεί.

Ο κ. Νικόλας Κονταράτος, ιδρυτής της LAVEyou. Live A Volunteer Experience συμπλήρωσε: "Καινοτομία της δράσης ΦλόγΑΘΛΟΝ αποτελεί η εθελοντική συμμετοχή και υποστήριξη καταξιωμένων ανθρώπων από το χώρο του αθλητισμού και των media, καθώς και μεγάλων εταιριών. Λειτουργώντας ως φυσική πλατφόρμα εθελοντισμού και αλληλεγγύης, όλοι οι συμμετέχοντες κατάφεραν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σαν μια μεγάλη οικογένεια και να προσφέρουν τη μέγιστη χαρά και οικονομική υποστήριξη στα παιδιά κ στους γονείς του Συλλόγου Φλόγα που την έχουν ανάγκη.Η “άγρια ομορφιά” του ΦλόγΑΘΛΟΝ ήταν οι δυσκολίες που έπρεπε να αντιμετωπισθούν λόγω της ιδιαιτερότητας του εγχειρήματος.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Αθλητές, Χορηγούς, Υποστηρικτές και σε όλους τους.Εθελοντές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την μεγάλη επιτυχία του πρώτου ΦλόγΑΘΛΟΝ στην Ελλάδα! "


•Περισσότερες πληροφορίες:
 www.laveyou.com | LAVEyou FB Page: https://m.facebook.com/laveyouproject/
 
#ΠρώτηΦοράΦλόγΑΘΛΟΝ
#ΜΑΖΙγιατηνΦΛΟΓΑ!
#LAVEyou #Νίκος_Σκιαθίτης #Φλόγα  #ΦλόγΑΘΛΟΝ
 
Η φανταστική δράση ΦλόγΑΘΛΟΝ ολοκληρώθηκε.. όμως το όμορφο ταξίδι της αλληλεγγύης συνεχίζεται...
Stay Tuned on LAVEyou World of Actions!
 
 
www.LAVEyou.com info@laveyou.com
 
 

 

Κρίς Κρίς : «Ζυμώνει ό,τι αξίζει» Νέα φιλοσοφία, νέα εποχή για την οικογένεια προϊόντων

To Κρίς Κρίς, η μάρκα που έχει συνδεθεί με τις έννοιες της καινοτομίας και της διαφοροποίησης στο ψωμί, συστήνει επίσημα στους καταναλωτές την καινούρια του φιλοσοφία και ταυτότητα «Ζυμώνει ό,τι αξίζει». Αλλάζοντας όλα όσα γνωρίζαμε για το συσκευασμένο ψωμί, το Κρίς Κρίς δεσμεύεται να προσφέρει στην καθημερινότητά μας, γνήσιο, θρεπτικό και γευστικό ψωμί, φτιαγμένο από αυθεντικά υλικά, υψηλής ποιότητας. Στο πλαίσιο αυτής της δέσμευσης, το Κρίς Κρίς καινοτομεί για άλλη μία φορά και παρουσιάζει στην αγορά: - το 1ο «Ψωμί για Τοστ» χωρίς προσθήκη ζάχαρης αλλά με όλη τη γεύση, και - τις «Φέτες Ζωής» χωρίς προσθήκη ζάχαρης και με τις ευεργετικές ιδιότητες του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και του φύτρου σταριού Η φιλοσοφία «Ζυμώνει ό,τι αξίζει» έχει στη βάση της την πεποίθηση ότι η ζωή είναι απρόβλεπτη και γεμάτη «μικρές» στιγμές, τις οποίες οφείλουμε να ζούμε, και να εκτιμούμε αναζητώντας όμορφα, και ουσιαστικά «συστατικά» για να την γεμίσουμε. Όπως ανέφερε η κυρία Αλεξάνδρα Χατζηευγενάκη, Διευθύντρια Marketing «Για εμάς στο Κρίς Κρίς η προσπάθεια για εξέλιξη των προϊόντων μας και για βελτιστοποίηση των παραγωγικών συνθηκών δεν σταματά ποτέ. Συνεχίζουμε διαρκώς να αναζητούμε τρόπους για να τελειοποιήσουμε τα υφιστάμενα προϊόντα μας, αλλά και για να αναπτύξουμε νέες προϊοντικές αξίες. Ξέρουμε ότι το ψωμί είναι ένα από τα βασικά πράγματα στη διατροφή μας και σημαντικό μέρος της καθημερινής μας ζωής. Για αυτό και επιλέγουμε να δημιουργούμε συνταγές και τύπους ψωμιού, που έχουν αξία για τον καταναλωτή, γεμίζοντας με απολαυστικό και ισορροπημένο τρόπο την καθημερινότητά του. Επιλέγουμε, με άλλα λόγια, να ζυμώνουμε μόνο ό,τι αξίζει».