Αποχαιρετιστήριο πάρτι στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού!

Το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, που από την αρχή της σεζόν βρίσκεται σε διαρκή λειτουργία, κλείνει την Κυριακή,  23 Απριλίου. Όμως  αυτή την Παρασκευή 21 Απριλίου οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι από τις 10.00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ. με Guest Djs, πολύ κέφι και περισσότερο σκι!
Γι΄αυτό καλεί τους φίλους του είδους να γιορτάσουν όλοι μαζί, αποχαιρετώντας μια πραγματικά επιτυχημένη χιονοδρομική περίοδο.

Θυμίζουμε ότι όλα τα χιονοδρομικά κέντρα στη χώρα μας, έχουν ήδη κλείσει από καιρό, ενώ άλλα -όπως για παράδειγμα αυτό των Καλαβρύτων- έκλεισαν πριν το Πάσχα με αρκετό χιόνι ακόμη στις πίστες...

Τη φετινή χρονιά ο Παρνασσός είχε τόσο χιόνι, -θυμίζοντας εκείνες τις παλιές καλές εποχές, τότε που οι σημερινοί "βετεράνοι" έκαναν σκι στο μαγικό βουνό ακόμη και την Πρωτομαγιά! Πραγματικά είναι κρίμα να συνωστίζεται ο κόσμος, μέσα στον άγριο χειμώνα για μια θέση στην ουρά και αυτή την εποχή - εκείνοι που "ξέρουν" και δεν θεωρούν το σκι μόδα - δηλαδή οι αληθινοί χιονοδρόμοι, να απολαμβάνουν με ανοιξιάτικο καιρό ένα σπορ που ανεβάζει στα.. ουράνια την διάθεσή τους. Οπότε όσοι πιστοί...προσέλθετε!