Νεκρός εντοπίστηκε ένας 57χρονος εργαζόμενος (υπήκοος Αιγύπτου) σε τουριστικό σκάφος στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το λιμενικό, ο 57χρονος εκτελούσε εργασίες συντήρησης σε επαγγελματικό-τουριστικό σκάφος, που βρισκόταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Ηρακλείου, όταν τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του περαστικοί, οι οποίοι και ειδοποίησαν τις αρχές.
Στη συνέχεια ο εργαζόμενος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας