Στο νοσοκομείο ο Ozzy

ozzy-osbourne-.jpg

Τι πρόβλημα αντιμετωπίζει ο αγαπημένος καλλιτέχνης | AP Photo

Μετά την αναβολή της περιοδείας του για λόγους υγείας ο Ozzy Osbourne εισήχθη σε νοσοκομείο, καθώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει καθιστά αναγκαία τη νοσηλεία του σε προστατευμένο περιβάλλον, όπως ανακοίνωσε η σύζυγός του.

Ο αγαπημένος frontman που έχει γράψει πραγματική ιστορία με τους Black Sabbath και με την προσωπική του καριέρα ταλαιπωρείται από μία γρίπη που τον είχε αναγκάσει να αναβάλει το ευρωπαϊκό σκέλος της “No More Tours' περιοδείας του.

Τώρα η σύζυγός του Sharon ενημέρωσε τους φίλους του Ozzy ότι ο 70χρονος καλλιτέχνης εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω επιπλοκών από τη γρίπη που τον ταλαιπωρεί.

«Όπως ενδεχομένως να γνωρίζουν ορισμένοι από εσάς, ο Ozzy μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας επιπλοκών από τη γρίπη. Οι γιατροί του πιστεύουν πως είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναρρώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον και την αγάπη» έγραψε στο Twitter.

 

Ο ίδιος ο Ozzy είχε δηλώσει πρόσφατα ότι παρά την αναβολή των ευρωπαϊκών του εμφανίσεων η περιοδεία με τους Judas Priest θα ολοκληρωθεί.