Όλη η μουσική του Neil Young δωρεάν με ένα κλικ

neil-young-arch.jpg

Σπουδαίο δώρο σε οπαδούς και ερευνητές από τον μεγάλο μουσικό | (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Με μία καριέρα που ξεπερνά τον μισό αιώνα, πολλές μεγάλες επιτυχίες και τραγούδια που θα μείνουν στην Ιστορία, ο Neil Young είναι ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες που έχει βγάλει ποτέ η rock και η folk. Τώρα ήρθε η σειρά του ίδιου να μας προσφέρει ένα σημαντικό δώρο.

Ο Αμερικανοκαναδός μουσικός αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν όλη τη μουσική του διαδρομή μέσω μίας ιστοσελίδας. Οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι μία δωρεάν εγγραφή στη σελίδα και θα αποκτήσουν πρόσβαση σε εκατοντάδες τραγούδια.

Στη σελίδα neilyoungarchives.com περιλαμβάνονται όχι μόνο οι solo δουλειές του 72χρονου καλλιτέχνη, αλλά και οι ηχογραφήσεις με τους Crosby, Stills, Nash & Young και τους Buffalo Springfield.

Ο ίδιος ο Neil Young δηλώνει ότι «Θέλαμε να δώσουμε στους οπαδούς και τους ιστορικούς μία άνευ προηγουμένου πρόσβαση στη μουσική μου σε μία βολική τοποθεσία».

Στη σελίδα υπάρχει, ακόμη, υλικό που δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ, ενώ ο Neil Young προσθέτει ότι «Το αρχείο είναι σχεδιασμένο σαν μία ζωντανή καταγραφή που αναπτύσσεται συνεχώς και περιλαμβάνει κάθε νέα ηχογράφηση. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη γιατί προσθέτουμε πολλές λεπτομέρειες για τις παλιές ηχογραφήσεις».

Απολαύστε όλη τη μουσική του Neil Young ΕΔΩ