Οι Therapy? παίζουν live σε γήπεδο μπάσκετ στον Σταθμό Λαρίσης!

therapy-acoustic-.jpg

Δείτε σε πρώτη μετάδοση το πρωτότυπο βίντεο της ιστορικής rock μπάντας για το θρυλικό «Nowhere» | Φωτογραφία Shoot The Band

Την περασμένη Παρασκευή οι ιστορικοί Therapy? Ήρθαν για ακόμη μία φορά στην Ελλάδα ώστε να πάρουν μέρος στο μεγάλο πάρτι για τα γενέθλια του Gagarin 205 και του Anclub. Το live των Βορειοϊρλανδών, όμως, δεν ήταν το... μοναδικό πράγμα που έκαναν κατά τις λίγες ώρες της παραμονής τους στην Αθήνα.

Οι Therapy? συνέπραξαν με την ομάδα κινηματογραφιστών Shoot The Band και γύρισαν ένα πολύ όμορφο βίντεο με μία ακουστική βερσιόν του θρυλικού «Nowhere» από τον δίσκο «Troublegum».

Το σκηνικό απλό, αλλά το κατάλληλο για να μας επαναφέρει στην εποχή των 90'ς τότε που οι Ιρλανδοί τα «έσπαγαν» στις μουσικές σκηνές ανά τον κόσμο. Τρεις μουσικοί, ακουστικά, σε ένα γήπεδο μπάσκετ στην οδό Λιοσίων απέναντι από τον σταθμό Λαρίσης.

Φωτογραφία Shoot The Band

Άλλωστε και οι ίδιοι οι Shoot The Band μιλούν για τη... νοσταλγία του πράγματος σημειώνοντας ότι στα μέσα της δεκαετίας του 1990 είχαν ένα δικό τους «εσωτερικό αστείο». «Πηγαίναμε κάθε μήνα στο θέατρο του Κώστα Πρέκα και ρωτούσαμε την ταμία “Ξέρετε πότε είναι η συναυλία των Therapy?”. Είκοσι χρόνια μετά φτιάξαμε αυτό το βίντεο...».

Το «Nowhere» των Therapy? Κινηματογραφήθηκε στο πλαίσιο του project «Stray Songs» της ομάδας Shoot The Band που είναι μία σειρά ακουστικών βιντεοκλίπ σε ξεχωριστά σημεία της Αθήνας και της Αττικής, ανάλογα με τον καλλιτέχνη και τη... διάθεση.