Μία ημέρα γεμάτη Nick Cave και Bad Seeds

nick-cave-bad-seeds-.jpg

Σε 500 επιλεγμένα σινεμά ανά τον κόσμο η ταινία «Distant Sky» με το live του Nick Cave στην Κοπεγχάγη – Που θα παίξει στην Ελλάδα | (Photo by Rich Fury/Invision/AP)

Μόνο λίγοι τυχεροί ανά τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ταινία Distant Sky, η οποία απαθανατίζει τη μοναδική live εμπειρία που προσφέρει ο Nick Cave μαζί με τους Bad Seeds.

Η συναυλία του σπουδαίου Αυστραλού έχει φιλμαριστεί στην Κοπεγχάγη, όπου εμφανίστηκε στις 20 Οκτωβρίου του 2017 και θα προβληθεί στις 12 Απριλίου για μία φορά σε 500 επιλεγμένες αίθουσες ανά τον κόσμο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Έλληνες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ταινία τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος; Μα φυσικά η μεγάλη δημοφιλία του Nick Cave στη χώρα μας. Μην ξεχνάμε ότι η εμφάνιση του Νοεμβρίου ήταν sold out, ενώ το καλοκαίρι θα επιστρέψει στη χώρα μας για να εμφανιστεί στο Ejekt Festival.

Το Distant Sky θα προβληθεί  στα Village Cinemas στου Ρέντη, στα Village Cinemas στο Μαρούσι, και στα Village Cinemas Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης.