Με βαριές κιθάρες, αλλά και pop διάθεση

circassian-live.jpg

Circassian, Bad Bid και Vautler μαζί στο ANclub

Δελτίου Τύπου

Έπειτα από τρία χρόνια δισκογραφικής αποχής, επέστρεψαν με ένα νέο ΕΡ που κυκλοφόρησαν σε ψηφιακή μορφή τον Απρίλιο του 2017, με τίτλο “Quadrivium”. Κιθαριστικά θέματα με 70s χροιά, μπάσο και τύμπανα με στιβαρά ρυθμικά, ποικιλία ηχοχρωμάτων και όλα αυτά μέσα σε μία γενικότερη ποπ διάθεση είναι ο νέος δρόμος που χάραξε η τελευταία τους κυκλοφορία. 

Με μεγάλη τους χαρά θα μοιραστούν την μουσική τους με τους θαμώνες και μη των κλαμπ σε Ελλάδα και Βαλκάνια σε μια φθινοπωρινή περιοδεία. 

Αφού γεμίσουν τις μπαταρίες τους, θα πάνε για λίγες μέρες στις δουλειές τους (όσοι από αυτούς ασχολούνται με τέτοια πράγματα) και έπειτα για να μην αφήσουν κανέναν παραπονεμένο θα κλείσουν αυτή τη μουσική τους εξόρμηση με μία συναυλία-γιορτή στο αγαπημένο An Club στις 10 Νοεμβρίου.

Οι Bad Bid κάναμε τα πρώτα μας βήματα το μακρινό 2009 και ενώ το line up έχει αλλάξει αρκετές φορές, έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε το σχήμα σε τροχιά σταθερής ακτίνας απόστασης από την συμβατική επιτυχία με δύο κυκλοφορίες. Το 2013 κυκλοφορήσαμε τον ομώνυμο δίσκο Bad Bid και ακολούθησε το Leeway for the Wordplay EP τον Ιανουάριο του 2016. Τα μόνα σίγουρα είναι ότι κανείς δεν παίζει αυτό που παίζουμε σε απόσταση 12 ωρών με αμάξι ή πλοίο και ότι [ακόμα] περνάμε λίγο καλύτερα έτσι. Τα αστεία τύπου ‘Πόσο πολλοί είναι οι Bad Bid; Τόσοι που όταν έχουν πρόβα δημιουργούν κυκλοφοριακό’ πεθαίνουν φέτος. Το line-up μας για τη σεζόν έχει μία μετάθεση, μία μετοίκηση και έναν ναύτη/βυσματία. Έτσι, θα δοκιμάσουμε ένα ολοκαίνουριο σετ με κυρίως νέα κομμάτια και νέες προσεγγίσεις. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μετά από αυτό θα νικήσουμε αυτό που πολεμάμε τόσα χρόνια. Και θα λέμε ότι παίζουμε ένα αόριστο indie punk, επειδή το σκα ήταν πάντα ένα ψέμα και το βιολί μεταμορφώθηκε σε synth.

Οι Vaulter είναι το νέο μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα στα τέλη του 2016 από πρώην μέλη των 'i saw 43 sunsets', ψάχνοντας τρόπο να εκφραστούν μέσα από νέο ήχο. Συνδυάζουν το grunge με τα blues και κλείνουν το μάτι στην pop. Μέσα στο 2017 ηχογραφούν το πρώτο τους demo και το διαθέτουν δωρεάν προς απόλαυσή σας. Τον Οκτώβριο ξεκινούν τις live εμφανίσεις τους ενώ παράλληλα δουλεύουν το υλικό τους για την ολοκλήρωση του πρώτου δίσκου.

INFO

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου

An Club, Σολωμού 13 – 15

Doors Open: 21:00

Entrance: 6 euros

LINKS

Facebook Event