Με jazz, ψυχεδέλεια και σκληρές κιθάρες

live-concert-.jpg

Οι συναυλιακές προτάσεις αυτής της εβδομάδας | dreamstime.com

Η συναυλιακή μας... εξόρμηση θα ξεκινήσει σε ύφος ψυχεδελικό και θα τελειώσει με έναν κορυφαίο τζαζίστα. Πολλές συναυλίες και διαφορετικές προτάσεις και αυτή την εβδομάδα.

Ξεκινώντας από αύριο Πέμπτη στο Anclub, όπου μας περιμένουν οι εξαιρετικοί One Hour Before the trip παρέα με τον Mark Corrin. Η ελληνική μπάντα επιστρέφει στο αγαπημένο της στέκι και αναμένεται να μας βάλει μέσα στην ψυχεδέλειά της.

Την Παρασκευή το πρόγραμμα είναι «βαρύ» και υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα.  Στο Gagarin 205 έχουμε... power metal, καθώς, για τους φίλους του είδους, έρχεται μία σημαντική εμφάνιση. Οι Αμερικανοί Kamelot επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από δέκα χρόνια απουσίας.  Στο Anclub οι εξαιρετικοί Circassian ολοκληρώνουν τον τελευταίο κύκλο συναυλιών τους παρέα με τους Bad Bid και Vaulter, ενώ στο ΙΛΙΟΝ Plus εμφανίζονται δύο νέα σχήματα με πολύ... παρελθόν. Οι Maximum High συναντούν τους Dead Sidewalkers επί σκηνής και το θερμόμετρο θα ανέβει αρκετά. Στον ελληνόφωνο χώρο, ο Παύλος Παυλίδης και οι B- Movies συνεχίζουν στο Σταυρό του Νότου, ενώ ο Τζίμης Πανούσης επανέρχεται στο Κύτταρο

Το Σάββατο εγκαινιάζεται ένας καινούργιος χώρος, το Temple Athens και το γιορτάζει με μία ξεχωριστή συναυλία με τους  King Dude και special guests τους Skull & Dawn και The Dark Red Seed .

Το Σάββατο, βέβαια, είναι μία εξαιρετική ημέρα, για όσους λατρεύουν τη funk και τη jazz, να κατευθυνθούν προς το Half Note. Εκεί τους περιμένει ο Dr. Lonnie Smith. Ένας σπουδαίους μουσικός τον οποίο ουκ ολίγοι αποκαλούν «Dr. Jazz».

Για όσους προτιμούν κάτι πιο «έντεχνο», ο Λουδοβίκος των Ανωγείων εμφανίζεται στο Κρεμλίνο, ενώ ο Δημήτρης Μυστακίδης στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Δείτε όλες τις επερχόμενες συναυλίες στην ατζέντα της efsyn city