Η «εκτέλεση» του εθνικού ύμνου και η συγγνώμη

fergie-nba-.jpg

Η Fergie... έκλεψε την παράσταση στο All Star Game | (AP Photo/Chris Pizzello)

Το All Star Game του NBA μονοπώλησε το ενδιαφέρον στις ΗΠΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Τι σχέση, όμως, θα μπορούσε να έχει αυτό με τη μουσική; Μα φυσικά η «εκτέλεση» του εθνικού ύμνου της χώρας από τη Fergie και οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, γνωστή για τη συμμετοχή της στους Black Eyed Peas, αλλά και για τη solo καριέρα της προσπάθησε να δώσει μία... σέξι ατμόσφαιρα στον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ και, φυσικά, το πλήρωσε ακριβά.

Για να είμαστε δίκαιοι έχουν υπάρξει και χειρότερες εκτελέσεις, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεώρησαν ότι η ερμηνεία της τραγουδίστριας ήταν μάλλον υπερβολική.

Ήταν τόσο ακραία η εκτέλεση που αρκετοί τη συνέκριναν με το περίφημο «Happy Birthday» που είχε τραγουδήσει η Marilyn Monroe στον John Kennedy.

Η ίδια η Fergie, πάντως, σήμερα ζήτησε συγγνώμη για την εμφάνισή της τονίζοντας ότι «μου αρέσει να παίρνω καλλιτεχνικά ρίσκα και ήθελα να κάνω κάτι ξεχωριστό για το NBA. Αγαπάω τη χώρα αυτή και ειλικρινά έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου».