ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ (9.02.2016 - 22.02.2017)

books.jpg

φύση, δημιουργώ, μαθαίνω, αραβική ποίηση, Aldo Pio Manuzio, ψηφιακές εκδόσεις Διαγωνισμός Εφημερίδας των Συντακτών - Κερδίστε βιβλία (από 3 αντίτυπα)

Για το παιδικό, «Δημιουργώ και μαθαίνω - Φύση» (εκδόσεις SUSAETA, 3 αντίτυπα), μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Για την ποιητική συλλογή, «Ανθολογία σύγχρονης αραβικής ποίησης» (Συλλογικό, εκδόσεις ΑΩ, 3 αντίτυπα), μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Για το δοκίμιο, «e-Manuzio - Από τα βιβλία του Aldo Pio Manuzio στις ψηφιακές εκδόσεις: Από το μελάνι και το χαρτί στα pixel και τα πυρίτιο» (Δημοσθένης Αγραφιώτης, εκδόσεις ΒΑΚΧΙΚΟΝ, 3 αντίτυπα), μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (22.02.2017) στις 12.00 το μεσημέρι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν δημόσια, στην «Εφημερίδα των Συντακτών», στο φύλλο της Πέμπτης, 23 Φεβρουαρίου 2017, προκειμένου να παραλάβουν το αντίτυπο που κέρδισαν από τον εκδοτικό οίκο (στην Αθήνα) ή με αποστολή (στην επαρχία), χωρίς καμία δική τους οικονομική επιβάρυνση. 

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα (email ή τηλέφωνο), στο οποίο θα τους ζητηθούν επιπλέον στοιχεία ταυτοπροσωπίας.

Επιμέλεια: ΝΟΡΑ ΡΑΛΛΗ, n.ralli@efsyn.gr, τηλ.: 211 104 5162