ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ (16.03.2016 - 29.03.2017)

books.jpg

δράκος, γκαλεάνο, κυνηγός οστοριών, κινηματογράφος Διαγωνισμός Εφημερίδας των Συντακτών - Κερδίστε βιβλία (από 3 αντίτυπα)

Για το παιδικό, «Ταξίδι στο Βασίλειο της Φαντασίας 4. Η συντροφιά των ασημένιων δράκων» (Τζερόνιμο Στίλτον, εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ, 3 αντίτυπα), μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Για το λογοτεχνικό, «Κυνηγός ιστοριών» (Εδουάρδο Γκαλεάνο, εκδόσεις ΠΑΠΥΡΟΣ, 3 αντίτυπα), μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Για το δοκίμιο, «Από τον Πρώιμο στον Σύγχρονο Ελληνικό Κινηματογράφο» (Μαρία Παραδείση, Αφροδίτη Νικολαΐδου (επ.), εκδόσεις GUTENBERG, 3 αντίτυπα), μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (29.03.2017) στις 12.00 το μεσημέρι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν δημόσια, στην «Εφημερίδα των Συντακτών», στο φύλλο της Πέμπτης, 30 Μαρτίου 2017, προκειμένου να παραλάβουν το αντίτυπο που κέρδισαν από τον εκδοτικό οίκο (στην Αθήνα) ή με αποστολή (στην επαρχία), χωρίς καμία δική τους οικονομική επιβάρυνση. 

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα (email ή τηλέφωνο), στο οποίο θα τους ζητηθούν επιπλέον στοιχεία ταυτοπροσωπίας.

Επιμέλεια: ΝΟΡΑ ΡΑΛΛΗ, n.ralli@efsyn.gr, τηλ.: 211 104 5162