ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ (15.06.2017 - 28.06.2017)

books.jpg

κινηματογράφος, ιστορία, κομικς, νυχτερινά, ΛΟΑΤ, σεξουαλικότητα, σοσιαλισμός Διαγωνισμός Εφημερίδας των Συντακτών - Κερδίστε βιβλία (από 3 αντίτυπα)

Για το κόμικς, «FILMISH – Ένα εικονογραφημένο ταξίδι στον κινηματογράφο» (Εντουαρντ Ρος, εκδόσεις ΧΑΡΑΜΑΔΑ, 3 αντίτυπα), μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Για το λογοτεχνικό, «Νυχτερινά» (Ε.Τ.Α. Χόφμαν, εκδόσεις ΣΜΙΛΗ, 3 αντίτυπα), μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Για το δοκίμιο «Σεξουαλικότητα και σοσιαλισμός - Ιστορία, πολιτική και θεωρία της απελευθέρωσης των ΛΟΑΤ» (Σέρρυ Γουλφ, εκδόσεις Redmarks, 3 αντίτυπα), μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (28.06.2017) στις 12.00 το μεσημέρι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν δημόσια, στην «Εφημερίδα των Συντακτών», στο φύλλο της Πέμπτης, 29 Ιουνίου 2017, προκειμένου να παραλάβουν το αντίτυπο που κέρδισαν από τον εκδοτικό οίκο (στην Αθήνα) ή με αποστολή (στην επαρχία), χωρίς καμία δική τους οικονομική επιβάρυνση. 

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα (email ή τηλέφωνο), στο οποίο θα τους ζητηθούν επιπλέον στοιχεία ταυτοπροσωπίας.

 

Επιμέλεια: ΝΟΡΑ ΡΑΛΛΗ, n.ralli@efsyn.gr, τηλ.: 211 104 5162