ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ (11.01.2016 - 25.01.2017)

books.jpg

δενδρόσπιτο, Τζον Λε Καρε, Σηραγγα, περιστέρια, εικόνα, βλέμμα, τζον μπέργκερ Διαγωνισμός Εφημερίδας των Συντακτών - Κερδίστε βιβλία (από 3 αντίτυπα)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ευχαριστούμε για τις εκατοντάδες ευχές σας! Ευχόμαστε κι εμείς με τη σειρά μας, να συνεχίσετε να μας επιτρέπετε, μαζί σας, πάντα, να συνεχίζουμε.

 

Για το παιδικό, «Το θεότρελο δεντρόσπιτο με τους 39 ορόφους» (Άντι Γκρίφιθς, εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, 3 αντίτυπα), μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Για το λογοτεχνικό, «Η σήραγγα των περιστεριών – Ιστορίες από τη ζωή μου» (Τζον Λε Καρέ, εκδόσεις BELL, 3 αντίτυπα), μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Για το δοκίμιο, «Η εικόνα και το βλέμμα» (Τζον Μπέργκερ, εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, 3 αντίτυπα), μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (25.01.2017) στις 12.00 το μεσημέρι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν δημόσια, στην «Εφημερίδα των Συντακτών», στο φύλλο της Πέμπτης, 26 Ιανουαρίου 2017, προκειμένου να παραλάβουν το αντίτυπο που κέρδισαν από τον εκδοτικό οίκο (στην Αθήνα) ή με αποστολή (στην επαρχία), χωρίς καμία δική τους οικονομική επιβάρυνση. 

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα (email ή τηλέφωνο), στο οποίο θα τους ζητηθούν επιπλέον στοιχεία ταυτοπροσωπίας.

Επιμέλεια: ΝΟΡΑ ΡΑΛΛΗ, n.ralli@efsyn.gr, τηλ.: 211 104 5162