Τα στερνά τιμούν τα πρώτα

Τον θυμάστε τον Ανδρέα Μαζαράκη; Είναι ο γνωστός Εξαρχείων, παλιός πρόεδρος και του Αστέρα Εξαρχείων. Συνεχίζει λοιπόν να κάνει εκπομπές τα βράδια στα Παραπολιτικά 90.1.

Αλλά δεν σας το(ν) προτείνω να τον ακούσετε γιατί υπάρχει η πιθανότητα, ο φόβος θα έλεγα καλύτερα, να «πέσετε» πάνω σε κανέναν φασίστα. Προχθές, λόγου χάριν, την Τρίτη, είχε στην εκπομπή καλεσμένο τον Νίκο Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής. Στο στούντιο παρακαλώ. Για να μας κάνει φασιστικό κήρυγμα, νυχτιάτικα. Μην τύχει και κοιμηθούμε χωρίς τα εθνικιστικά ιδεώδη στο μυαλό μας.

Και μη νομίζετε πως ήταν κάποιο ατόπημα του παραγωγού, πως του... ξέφυγε ο καλεσμένος, όχι βέβαια. Τις προάλλες κάλεσε τον Ηλία Κασιδιάρη στο στούντιο. Αντε, του ευχόμαστε να φέρει και τον Λαγό που είναι και Πειραιώτης. Αλλά και τον Ρουπακιά, γιατί όχι; Να εκθέσει τις απόψεις του και αυτός.

Είδατε πού μπορεί να καταλήξει ο άνθρωπος; Από τα αντιφασιστικά Εξάρχεια στο ραδιοφωνικό στούντιο με τους φασίστες. Εξελίσσεται, δεν παραμένει στάσιμος.

■ Υπενθυμίζουμε πως ο Ανδρέας Μαζαράκης παραιτήθηκε από τον Αστέρα Εξαρχείων μετά την ευχαριστήρια ανακοίνωσή του προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη για μία δωρεά στην ομάδα.

Η ανακοίνωση της ιστορικής ομάδας την επομένη ήταν επική: «Με αφορμή την κατάπτυστη ανακοίνωση του (πρώην πλέον) προέδρου του Αστέρα Εξαρχείων κ. Ανδρέα Μαζαράκη μεγάλη μερίδα παικτών και οπαδών (άτομα που έχουμε κάνει τον Αστέρα κομμάτι της καθημερινότητάς μας) πιέσαμε για την άμεση παραίτησή του με στόχο να περάσει η διαχείριση της ομάδας αποκλειστικά στα χέρια της Συνέλευσης (στην οποία συμμετέχουμε φίλοι και παίκτες του Αστέρα) και η ομάδα να αρχίσει να λειτουργεί αποκλειστικά στις βάσεις της αυτοοργάνωσης».

Να και οι ευχαριστίες του Ανδρέα Μαζαράκη προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, επικές και αυτές: «...Φίλτατε κύριε Πρόεδρε, ο Σύλλογός μας, η Δ.Ε., οι αθλητές και ο κόσμος των Εξαρχείων σε θεωρούμε Φίλο της πολύπαθης γειτονιάς μας και του ιστορικού μας Συλλόγου και σε ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς...».