Σε επιμελητήριο Ηρακλείου και Λασίθι ο Κ. Μητσοτάκης

mitsotakis_epimelitirio_hrakleio.jpg

Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με παραγωγικούς φορείς της Κρήτης Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με παραγωγικούς φορείς της Κρήτης | IMAGE SERVICES

Συνάντηση με επαγγελματικούς φορείς της Κρήτης είχε την Τρίτη ο πρόεδρος της ΝΔ κατά τη δεύτερη μέρα της περιοδείας του στην ανατολική Κρήτη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ενώ στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται τον Άγιο Νικόλαο όπου θα έχει και συνάντηση με τον δήμαρχο και τοπικούς τουριστικούς φορείς.

Στη σύσκεψη στο Επιμελητήριο ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα θέματα των κόκκινων δανείων, στην πορεία της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές την οποία χαρακτήρισε «θέατρο» ενώ επανέλαβε πςω η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει τα επερχόμενα μέτρα.

Τόνισε ιδιαίτερα τις αναπτυξιακές δυνατότητες της Κρήτης μέσω του πρωτογενούς τομέα αλλά και του τουρισμού.

Τάχθηκε ξανά υπέρ της ιδιωτικής οικονομίας τονίζοντας πως η επιχειρηματικότητα τείνει να ποινικοποιηθεί ενώ δήλωσε οπαδός των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας τονίζοντας πως η Κρήτη πρέπει να γίνει εργοστάσιο ΑΠΕ και να διασυνδεθεί με την ηπειρωτική Ελλάδα ώστε να πουλάει το παραγόμενο ρεύμα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναχώρησε για τη Χερσόνησο όπου θα εγκαινιάσει το Γραφείο της τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί στον Άγιο Νικόλαο με τον δήμαρχο Αντώνη Ζερβό και τοπικούς φορείς του τουρισμού, στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου.