Ανυποχώρητοι στην απόφασή τους α απέχουν από τις αγωνιστικές δραστηριότητες εμφανίζονται οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητών της Super League μετά τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου στη Λάρισα. Η αγωνιστική βρίσκεται στον αέρα, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη προσπάθειες από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ να βρεθεί η «χρυσή τομή».
Στην ανακοίνωσή τους οι διαιτητές αναφέρουν χαρακτηριστικά
Οι διαιτητές και βοηθοί της 1ης κατηγορίας μετά την άνανδρη επίθεση κατά του συναδέλφου του Θανάση Τζήλου εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους αλλά και την αγανάκτηση που έχει συσσωρευτεί μετά από τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά προσώπων που υπηρετούν τη διαιτησία.
Ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράσταση στον άξιο συνάδελφό μας απέχουμε από τις αγωνιστικές δραστηριότητες μέχρι νεωτέρας.
Ευχόμαστε στον συνάδελφο περαστικά, είμαστε όλοι δίπλα του και απέναντι σε όσους προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν.
Διαιτητές και βοηθοί 1ης κατηγορίας
Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα στις ομάδες της Super League, καθώς το ενδεχόμενο να αναβληθεί η επόμενη αγωνιστική είναι κάτι παραπάνω από ορατό.
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι γίνονται προσπάθειες από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ για να μεταπειστούν οι διαιτητές, ενώ οι ομάδες δεν θέλουν να παίξουν αγώνες με διαιτητές από τη Football League.
