Πρωτοχρονιά με ακόμη ένα κανάλι από τη ΝΕΡΙΤ

«Καλή χρονιά» με ακόμα ένα κανάλι λένε τα στελέχη της ΝΕΡΙΤ καθώς από το πρωί εκπέμπει και το Ν plus, το δεύτερο κανάλι της δημόσιας (;) ραδιοτηλεόρασης. Οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθούν το πρόγραμμα του καναλιού σε όλη την Ελλάδα, στις συχνότητες που έβλεπαν μέχρι σήμερα τη ΝΕΡΙΤ sports.

Στην πρώτη περίοδο λειτουργίας της Ν plus, σύμφωνα με την ανακοίνωση των στελεχών της ΝΕΡΙΤ, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παιδικές και νεανικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, μεγάλα αθλητικά γεγονότα από το παρελθόν, αλλά και «ελληνικές σειρές και εκπομπές λόγου και πολιτισμού από το Αρχείο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης».

Σε επόμενο διάστημα, θα εκπέμψει νέο πρόγραμμα με ειδικές ζώνες για όλα τα τηλεοπτικά κοινά.

Ειδικότερα:

► Ποιοτικό παιδικό πρόγραμμα, με ελληνικές και ξένες σειρές και animation για παιδιά και τους εφήβους, στην ζώνη ΝΕΡΙΤ kids.

► Εκπομπές χρηστικού χαρακτήρα για την καθημερινότητά μας, προγράμματα από την Περιφέρεια, εκπομπές λόγου και πολιτισμού, ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ ιστορικού, ταξιδιωτικού και οικολογικού περιεχομένου, εκπομπές για τον τουρισμό, γυναικείο και ψυχαγωγικό μαγκαζίνο, στη ζώνη NEPIT life.

► Αθλητικές μεταδόσεις και εκπομπές στη ζώνη ΝΕΡΙΤ sports.

Καλό είναι να μην ξεκινάμε με γκρίνιες πρωτοχρονιάτικα αλλά στη ΝΕΡΙΤ πρέπει να διορθωθούν πολλά και σε πολλούς τομείς. Δεν αρκεί να αλλάζει απλώς «ο Μανωλιός και να φορά τα ρούχα του αλλιώς». Αλλά γι' αυτά, από την άλλη εβδομάδα.

Καλή χρονιά σε όλες και σε όλους...