Προθεσμία έλαβαν οι τρεις πρώτοι συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα

dikaiosini.jpg

Οι κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία μέχρι τις 21 Ιουνίου 2017

Προθεσμία προκειμένου να λάβουν γνώση της ογκοδέσταστης δικογραφίας και να προετοιμάσουν τις απολογίες τους έλαβαν σήμερα από τον 1ο ειδικό ανακριτή οι τρεις πρώτοι συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα, στο πλαίσιο της ανάκριση που διενεργείται σχετικά με τη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά την έρευνα για το αν η Ελλήνων Συνέλευσις, έδρασε ως «εγκληματική οργάνωση».

Οι κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία μέχρι τις 21 Ιουνίου 2017 καθώς θα πρέπει να μελετήσουν την δικογραφία η οποία αριθμεί  περί τις 21.000 σελίδες. Ο γενικός γραμματέας των «Ελλήνων Συνέλευσις» Βασίλης Θεοδωρόπουλος  απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως θα ενημερωθεί πρώτα για τη δικογραφία και μετά θα τοποθετηθεί επ αυτής.

Τον ανακριτή επισκέφθηκε και ο συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα ζητώντας ενημέρωση. Όπως είπε  ο δικαστικός λειτουργός τον ενημέρωσε ότι πρώτα θα πρέπει να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του κ. Σώρρα και μετά θα μπορέσει να ενημερωθεί για τη δικογραφία. Στην ερώτηση δε αν ο εντολέας του προτίθεται να παραδοθεί απάντησε «δε γνωρίζω».