Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο Mega, καθώς το πάλαι ποτέ κραταιό τηλεοπτικό κανάλι βρίσκεται ένα βήμα πριν από το οριστικό του κλείσιμο. Οι μέτοχοι του καναλιού έχουν ήδη ενημερώσει ότι δεν θα καταθέσουν αίτηση για νέα άδεια, ενώ το μεσημέρι οι εργαζόμενοι έχουν συνάντηση με τον Γιάννη (Τζίγγερ) Βαρδινογιάννη. Έκτακτα δελτία ειδήσεων από τους εργαζόμενους.

Τη στιγμή που αδειάζει η κλεψύδρα για να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι αιτήσεις για τηλεοπτική άδεια, φαίνεται να τελειώνει και ο χρόνος για το Mega Channel.

Στις 3 το μεσημέρι οι εκπρόσωποι των εργαζομένων θα έχουν συνάντηση με τον Γιάννη (Τζίγγερ) Βαρδινογιάννη, ο οποίος και θα τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις. Οι μέτοχοι του καναλιού (Βαρδινογιάννης, Μαρινάκης, μία κυπριακή εταιρεία στην οποία έχει μεταβιβάσει το ποσοστό του ο Ιβάν Σαββίδης) έχουν ενημερώσει ότι δεν θα καταθέσουν αίτηση για άδεια, ενώ, βάσει νόμου, το κανάλι θα πρέπει να κατεβάσει ρολά στις 27 Φεβρουαρίου.

Την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι του καναλιού έβγαλαν έκτακτο δελτίο στις 2 το μεσημέρι με τους παρουσιαστές να σημειώνουν «ελπίζουμε αυτή να μην είναι η τελευταία εκπομπή του καναλιού».

Στη διάρκεια της εκπομπής διάβασαν ανακοίνωσή τους στην οποία αναφέρουν ότι οι 420 εργαζόμενοι (δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικό προσωπικό) παρέμειναν για μήνες απλήρωτοι κρατώντας το κανάλι ζωντανό.

«Σήμερα αποκαλύπτεται ότι εξαπατήθηκαν. Σωρεύτηκαν 50 εκατ. ευρώ από διαφημίσεις, όμως οι μέτοχοι αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Το Mega απειλείται με ξαφνικό θάνατο. Μέτοχοι και κυβέρνηση καλούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, στο κανάλι έπαιξε και ένα βίντεο-αναδρομή στην πορεία του Mega από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του μέχρι και σήμερα.

Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν νέο έκτακτο δελτίο ειδήσεων μετά τις 3, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η συνάντηση με τον κ. Βαρδινογιάννη.