Ηράκλειο: Πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ
Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Ο Δρόμος μας», το οποίο είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια του ΚΚΕ.
Η πρώτη προβολή θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης, στον κινηματογράφο «Βιτσέντζος Κορνάρος» και θα συνεχιστούν ως εξής: την Παρασκευή 7/12 ώρα 6μμ, τη Δευτέρα 10/12 ώρα 6μμ, την Τρίτη 11/12 ώρα 6μμ και την Τετάρτη 12/12 ώρα 6μμ.
Μέσα σε 100 λεπτά, διατρέχει τον έναν αιώνα Ιστορίας του κόμματος, γεννώντας έναν πλούτο συναισθημάτων, συγκίνησης και περηφάνιας σ’ όσους κρατούν τη σκυτάλη της συνέχισης της ηρωικής αυτής ιστορίας.
Δομημένο σε διαδοχικές ενότητες, το ντοκιμαντέρ αξιοποιεί σπάνια οπτικοακουστικά ντοκουμέντα, αφήγηση, αλλά και δραματοποιημένες σκηνές, μαζί με σύγχρονα πλάνα από τους αγώνες του ΚΚΕ. «Ζωντανεύει» ηγετικές προσωπικότητες του Κόμματος, «απαγγέλλει» στίχους και κείμενα των δικών μας μεγάλων ποιητών και λογοτεχνών, μιλάει για το «χθες», το «σήμερα» και το «αύριο» που το ΚΚΕ παλεύει να φέρει πιο κοντά.
ΣΧΕΤΙΚΑ - ΕΦ+ΚΡΗΤΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ
- Χανιά: Μειώθηκε η ποινή 72χρονου για ασέλγεια σε 5χρονη (18:58)
- Άγ. Νικόλαος: Στην εντατική ηλικιωμένος που πνίγηκε ενώ έτρωγε (18:36)
- Χανιά: Σύσκεψη για τις καταστροφές - Αρχίζουν οι δηλώσεις ζημιών (18:21)
- Ρέθυμνο: Σχεδιάζεται η ίδρυση και λειτουργία «Αστεροσχολείου» (11:23)
- ΣΥΡΙΖΑ Σητείας: Να αναβαθμιστεί η σχολή του ΤΕΙ (11:05)
- Σε ύφεση η κακοκαιρία - Σύσκεψη για τις καταστροφές στα Χανιά (10:50)
- Ξεκινά η διαδικασία μετεγκατάστασης του στρατοπέδου Μαρκοπούλου (10:28)
- Επεσε βαρύς ο πέλεκυς για τους απαγωγείς του Λεμπιδάκη (06:00)
- Χανιά: Ζημιές στο δίκτυο ύδρευσης, κλειστά και αύριο τα σχολεία (18:21)
- Κατολισθήσεις και κλειστοί δρόμοι σε Χανιά και Ρέθυμνο (17:49)
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας