Απλήρωτοι στο ραδιόφωνο

Βήμα 99.5

Τρεις μήνες απλήρωτοι στον ραδιοσταθμό του ΔΟΛ, με το υπουργείο Εργασίας να κατηγορεί τη διοίκηση του Συγκροτήματος πως «δείχνει αδιαφορία για τους εργαζομένους που είναι απλήρωτοι για σημαντικό χρονικό διάστημα».

Και ενημερώνει-απειλεί πως «άμεσα θα ενεργοποιηθούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του υπουργείου». Σκούρα τα πράγματα στη Μιχαλακοπούλου, με το μέλλον τους να παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο.

Action 104.6 και Party 104

Ξεκίνησαν τη διαφημιστική τους προβολή τα δύο νέα ραδιόφωνα που βγήκαν στα FM τις τελευταίες εβδομάδες, το Action 104.6 και το Party 104. Το ωραίο της υπόθεσης είναι πως ανήκουν και τα δύο σε τηλεοπτικούς σταθμούς, στο Action 24 το πρώτο και στο Epsilon TV το δεύτερο. Σημεία των καιρών.

Real FM

Δύο μήνες η καθυστέρηση στη μισθοδοσία κι εδώ, με τον όμιλο της Real Group να χρωστάει χρήματα (πόσα; πολλά;) και σε δισκογραφικές εταιρείες για κάποιες από τις προσφορές cd που έχει κάνει τα Σαββατοκύριακα. Ζόρια παντού.

Flash 96 και toradiofono.gr μαζί

Συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, οι μουσικοί παραγωγοί του καλού διαδικτυακού ραδιοφώνου «toradiofono» (παραγωγοί του παλιού Μελωδία FM) αναλαμβάνουν το απογευματινό πρόγραμμα του Flash 96. Ξαναβγαίνουν στα FM τα παιδιά, μια καλή είδηση για τους φίλους του ραδιοφώνου.

Sfera 102.2

Το επόμενο Σαββατοκύριακο ο σταθμός το αφιερώνει στην Ελενα Παπαρίζου. Το ξέρω πως δεν σας ενδιαφέρει ως είδηση αλλά σκέφτηκα να σας την πω και πού ξέρετε, μπορεί και να πιάσει τόπο.