10 πράγματα από το σύγχρονο ραδιόφωνο

radio.jpg

Fly 104 ο νέος ραδιοσταθμός του Αντώνη Κανάκη (Ράδιο Αρβύλα) στη Θεσσαλονίκη. Από τις πιο καλές μουσικές στην πόλη

Το Sport24 Radio 103.3 ανεβαίνει στις ακροαματικότητες, όλο και τσιμπάει ακροατές. Υπάρχουν δύο ακόμα αθλητικά ραδιόφωνα στην Αθήνα, ο Σπορ FM 94.6 και η ΕΡΑ Σπορ 101.8. Στη Θεσσαλονίκη είναι τρία, τα Arena 89.4, Metropolis 95.5 και Libero 107.4.

Fly 104 ο νέος ραδιοσταθμός του Αντώνη Κανάκη (Ράδιο Αρβύλα) στη Θεσσαλονίκη. Από τις πιο καλές μουσικές στην πόλη.

Ολο και βελτιώνεται το Δεύτερο Πρόγραμμα, πολύ καλύτερο και πιο στρωτό το τελευταίο διάστημα το Kosmos FM.

Πόσο πολύ Protagon να αντέξει ένας φυσιολογικός οργανισμός στο Action Radio 104.6;

Είναι κρίμα πάντως να μην ακούσουμε και στο ραδιόφωνο τον «είμαι ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος, τελεία και παύλα». Μόνο η έρμη η Ελληνοφρένεια στον Real FM βάζει αποσπάσματα από βασιλικούς οπαδούς να κραυγάζουν υπέρ Γλίξμπουργκ και του κάνει αβάντα (όπως τους κατηγόρησε ένας ακροατής!). Θα μπορούσε ο Αρης Πορτοσάλτε να του έκανε ένα μεγάλο ραδιοφωνικό αφιέρωμα, γιατί όχι;

Ελληνικά και ξένα τραγούδια ανακατεμένα παίζει ο Panda 88.6 σε μια ραδιοφωνική συνταγή που θέλει τα κομμάτια να «κόβονται» στα δύο λεπτά - ακούγονται τριάντα μέσα σε μία ώρα. Ρυθμός πολυβόλου. Προς το παρόν δεν δείχνει να ανταποκρίνεται το ραδιοφωνικό κοινό.

Ο Παύλος Παυλίδης αύριο στις 9 το πρωί θα βρίσκεται στους Laternative, στον Εν Λευκώ 87.7. Σημειώστε το μήπως και το θυμηθείτε, αξίζει να το(ν) ακούσετε.

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου στο μαγκαζίνο του Alpha 98.9 κάθε μεσημέρι στις 2.

«Εκκλησία της Ελλάδος 89.5» και «Πειραϊκή Εκκλησία 91.2», οι δύο συχνότητες-θρησκεία. Κάποτε, ιδίως η πρώτη ήταν πολύ πιο open minded, τώρα ασχολείται κυρίως με τα του οίκου του Θεού.

Ακούτε ραδιόφωνο, είναι πολύ καλύτερο από την τηλεόραση.